Održana INSPIRE radionica "Happiness at work" 21. juna u Beogradu

saznajte više
 

Održana INSPIRE radionica “Happiness at work” 21. juna u Beogradu

21. juna u Beogradu, održana je tročasovna radionica sa nazivom “Happiness at work”.

Od nekadašnjeg preduzetnika, menadžera i lidera u internacionalnim kompanijama, a sada dugogodišnjeg stručnjaka za ljudske resurse, Miloša Tomanovića, učesnici su imali prilike da čuju o INSPIRE alatu, koji se koristi u raznim oblastima u poslovnom razvoju.

Miloš kroz svoj rad tokom poslednjih 5 godina daje na značaju prijatnoj atmosferi u poslovnom okruženju i uvek traži način kako član jednog tima može da bude istovremeno i motivisan i veoma angažovan na poslu.

Tokom radionice predstavljene su i dve studije slučaja o tome kako se INSPIRE alat koristio:

  • u jednoj IT kompaniji, za pravilan i usmeren razvoj i motivaciju zaposlenih,
  • u kompaniji za trgovinu auto delova, za selekciju i izbor odgovarajućih osoba.

Svaki učesnik radionice je dobio svoj lični INSPIRE Conduct izveštaj koji detaljno pokazuje osobine i navike osobe, kako se ona ponaša na poslu, šta je motiviše, koje fraze i reči koristiti u komunikaciji.

Učesnici radionice su takođe imali priliku i da čuju kratku analizu i tumačenje svog ličnog Conduct izveštaja od strane dugogodišnjeg Inspire instruktora, Miloša Tomanovića.

Ukoliko ste zainteresovani da i sami budete učesnik na nekoj od idućih radionica, detalje možete pronaći na http://www.inspire.rs/radionica-happiness-at-work/

Dobro nam došli 🙂

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.