POLITIKA PRIVATNOSTI

saznajte više
 

Internet stranice inspire.rs namenjene su prezentaciji usluga INSPIRE – Happiness at work, u daljem tekstu, INSPIRE.

Lični podaci – svrha prikupljanja i obrade

Lični podaci koje posetioci dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na INSPIRE internet stranicama koristiće se isključivo u svrhu pružanja informacija o proizvodima i uslugama INSPIRE iz one oblasti za koje je posetilac iskazao interes.

Za komunikaciju s posetiocima, INSPIRE koristi internet servis MailChimp, zbog čega se lični podaci izvoze u SAD. Zaštita ličnih podataka između SAD-a i EU regulisana je međunarodnim sporazumom, a između Mailchimpa i INSPIRE potpisanim sporazumom o obradi podataka.

Posetilac svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo da pregleda i ažurira putem linka za izmenu ili odjavu, koji se nalazi u svakoj poruci koji se šalje preko servisa Mailchimp, a ukoliko želi da budu trajno obrisani, može da se obrati na mejl adresu u dnu ovog dokumenta.

Lični podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posetioci web stranica INSPIRE preuzimanjem stručnih materijala i ponuda jasno iskazuju interes za stručne oblasti i usluge kojima se INSPIRE bavi. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, INSPIRE-ov je legitimni interes da informiše ovakve posetioce o svojim uslugama.

Treće strane

Osim za gore opisane sopstvene potrebe, INSPIRE lične podatke neće ustupati na korišćenje trećim stranama.

Internet adrese

Internet (IP) adrese posetilaca koriste se isključivo za izradu statističkih izveštaja putem servisa Google Analytics. INSPIRE putem IP adrese ne može jednoznačno da identifikuje posetioce.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posetilac, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male fajlove koje se zapisuju na računar posetioca kako bi pomogle u prilagođavanju korisničkog iskustva.

Sigurnost

Pružaoce usluga koje uključuju pristup ličnim podacima ustupljenim na korišćenje, INSPIRE bira na osnovu procene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahteva odgovarajući nivo zaštite ličnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti ličnih podataka i politici privatnosti INSPIRE, možete zatražiti na rabi@inspire.rs, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjvanje svojih prava na privatnost i zaštitu ličnih podataka.