Održana radionica "Kako stvoriti atmosferu Happiness at work" 9. oktobra u Beogradu

saznajte više
 

Održana radionica “Kako stvoriti atmosferu Happiness at work” 9. oktobra u Beogradu

Možda ste primetili da se ljudi sve više žale da nisu motivisani na poslu ili da nisu zadovoljni, a malo je onih koji će vam reći da su sasvim ili većinom svog vremena zadovoljni svojim poslom. Upravo je ovo bila glavna tema druge po redu radionice koja je održana 9. oktobra u Beogradu, pod nazivom Kako stvoriti atmosferu “Happiness at work”.

Miloš Tomanović, INSPIRE Happiness at work instruktor je sa učesnicima radionice podelio kako kroz INSPIRE izveštaje mogu da nauče da prepoznaju svoje unutrašnje motivatore, koji pomažu da uvidimo šta nas čini zadovoljnim na poslu i kako možemo to da ostvarimo.

Učesnici radionice su dobili lični INSPIRE Conduct izveštaj koji detaljno pokazuje osobine i navike osobe, kako se ona ponaša na poslu, šta je motiviše, koje fraze i reči koristiti u komunikaciji. Pred kraj radionice Miloš je ukratko analizirao i tumačio Conduct izveštaje, što je stvorilo “aha” momenat među učesnicima, koji su bili iznenađeni uvidima i informacijama koje im je Miloš saopštio na osnovu njihovih ličnih izveštaja.

Ukoliko ste zainteresovani da budete učesnik na specijalnoj novogodišnjoj radionici u decembru, prijavite se preko forme na stranici http://www.inspire.rs/kako-stvoriti-atmosferu-happiness-at-work/

Dobro nam došli 🙂

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.