Održana prolećna radionica „Kako kreirati atmosferu Happiness at work“

saznajte više
 

Održana prolećna radionica „Kako kreirati atmosferu Happiness at work“

U Beogradu 7. marta od 14 do 17 časova održana je prolećna INSPIRE radionica pod nazivom „Kako kreirati atmosferu Happiness at work“. Radionicu je održala Lina Rabi, INSPIRE Expert i trener emocionalne pismenosti i transakcioni analitičar-savetnik. Za potrebe vežbi na radionici, svako od polaznika je uradio INSPIRE test i dobio svoj Conduct izveštaj.

Radionica se sastojala iz tri dela. Posle uvodnog predstavljanja INSPIRE alata, u prvom delu je fokus bio na tome da se kroz vežbe polaznici povežu sa pojmovima sreće i zadovoljstva i da zajedno sa trenerom naprave idealno motivisanu zaposlenu osobu.

U drugom delu su predstavljene četiri karakteristike koje se ispituju uz pomoć INSPIRE testa: pravac motivacije, veličina informacije, izvor motivacije i stil planiranja. Nakon pojašnjenja svake od navedenih karakteristika, polaznici su zajedno sa trenerom tumačili rezultate ovih karakteristika iz svojih Conduct izveštaja.

Treći deo je bio posvećen predstavljanju primera primene INSPIRE alata u jednoj IT kompaniji, u kojoj je istestirano 40 zaposlenih. Na osnovu kreiranih INSPIRE Absolute izveštaja i njihovih rezultata, urađeno je nekoliko koučing sesija sa liderima timova i održani su treninzi komunikacije i prodajnih veština, prilagođeni upravo zaposlenima koji su prošli INSPIRE testiranje.

Za kraj je svaki polaznik imao priliku da čuje kratku analizu svog INSPIRE Conduct izveštaja. Kao i inače, ovaj deo je izazvao najveće oduševljenje i iznenađenje, zbog uvida i informacija koje im je trener “pročitao” iz rezultata njihovih izveštaja.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.