Održana Novogodišnja radionica 13.12.2018. u Beogradu

saznajte više
 

Održana Novogodišnja radionica 13.12.2018. u Beogradu

Kako najbolje započeti novu godinu? Tako što ćete se na što bolji i lepši način pozdraviti i oprostiti sa starom.

Upravo nam je to bila namera kada smo 13. decembra 2018. godine u Beogradu organizovali INSPIRE Novogodišnju radionicu. Da bi ispraćaj 2018. godine bio pravi, pozvali smo sve naše INSPIRE Experte i one koji su prošle godine pokazali zainteresovanost da to i postanu.

Novogodišnju radionicu je otvorio Miloš Tomanović, INSPIRE začetnik i instruktor, koji je pozdravio sve okupljene i zahvalio im se na dosadašnjoj saradnji.

U prvom, zvaničnom delu, zamolili smo Experte da nam predstave na koji to način koriste INSPIRE u svom svakodnevnom radu, a na naš poziv su se odazvale tri dame.

Tanja Šokčić, direktor HR centra, nam je predstavila na koji način koristi INSPIRE izveštaje u koučingu, za kreiranje razvojnog plana osobe.

Dragana Jocić, HR Retail Director ZU Apoteke BENU, nam je prikazala projekat za razvoj srednjeg menadžmenta, koji se oslanja na INSPIRE metodologiju u procesu selekcije i kreiranju plana za razvoj kompetencija.

Lina Rabi, psiholog, nam je ispričala kako se INSPIRE prirodno uklopio u njen terapeutski rad sa grupama i pojedincima, koji su saznanja dobijena uz pomoć INSPIRE-a primenili u svom privatnom i poslovnom okruženju.

Nakon zvaničnog dela usledio je „after party“, u predivnom ambijentu hotela Crystal, uz odgovarajuće osveženje i muziku. Atmosfera i energija su bile sjajne, a svi mi okupljeni smo iskoristili priliku da se bolje upoznamo, lepo ispričamo i razmenimo različita iskustva koja imamo sa INSPIRE-om.

Posle višečasovnog druženja, došao je i trenutak rastanka koji nam ovog puta nije teško pao, jer smo u međusobnom druženju i priči inspirisali jedni druge i napunili baterije za 2019. godinu. 

Kakav je utisak o Novogodišnjoj radionici poneo sa sobom instruktor Miloš Tomanović pogledajte u kratkom videu, a mi se od srca zahvaljujemo svima vama koji ste bili tog dana sa nama i uveličali nam ispraćaj 2018. godine.

Nastavljamo dalje zajedno i u Novoj!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.