Održana INSPIRE "Experience Team Happiness" radionica u saradnji sa Vojvodina ICT Clusterom

saznajte više
 

Održana INSPIRE “Experience Team Happiness” radionica u saradnji sa Vojvodina ICT Clusterom

U saradnji sa Vojvodina ICT Clusterom, INSPIRE je za HR menadžere i stručnjake iz IT kompanija, održao radionicu “Experience Team Happiness” 30. oktobra u poslovnom inkubator u Novom Sadu.

Miloš Tomanović, naš instruktor i trener, je preneo INSPIRE iskustva i pristup kako povećati motivaciju svih u kompaniji, otkrivajući i koristeći za svrhu visoke motivacije i angažovanosti njihove unutrašnje (lične) osobine i karakteristike, otkrivanje skrivenih potencijala.

Kroz radionicu svi prisutni, koji su pred sobom imali rezultat “Inspire Conduct assessment” saznali kako se tumače rezultati i koriste u praksi za povećanje motivacije. Kroz radionicu su polaznici imali prilike da nauče:

  • kako da prepoznaju strategije ostvarivanja cilja i usmere ih ka cilju na odgovarajući način.
  • šta su preduslovi za promene i kako kojoj osobi pristupiti kada se pripremaju i sprovode promene
  • kako prepoznati šta su kome prioriteti i uskladiti aktivnosti u timu
  • šta u prvom trenutku inspiriše osobe kada dolaze u novu sredinu i kojim pravcem osobe u kompanijama usmeravaju svoju pažnju
  • kako prepoznati interese i važnost određenog posla kod zaposlenih

Radionica je održana kroz interaktivno učešće svih uz niz vežbi i “role play” situacija.

Zahvaljujemo se Vojvodina ICT Clusteru i svim učesnicima na odličnoj energiji i atmosferi, i sa radošću očekujemo slične susrete u budućnost!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.