Održan Modul I sertifikacije za INSPIRE Experts V grupa

saznajte više
 

Održan Modul I sertifikacije za INSPIRE Experts V grupa

Veoma se radujemo što sa vama delimo vest da je 5. i 6. aprila u Beogradu, V grupa polaznika uspešno prošla kroz prvi modul sertifikacije za INSPIRE Experts.

Sertifikacioni trening su održali Miloš Tomanović, INSPIRE instruktor, i Lina Rabi, INSPIRE Expert, a polaznici su uglavnom bili iz redova HR stručnjaka i menadžera. Tokom dva dana prvog modula svi skupa su radili na usvajanju znanja o 24 karakteristika koje svaka osoba nosi u sebi, a koje iskazuje načinom na koji komunicira. Pored toga, polaznici su učili i o tome kako vrednosti utiču na odluke i ponašanje neke osobe, šta usmerava osobu i na koji način postiže neki svoj cilj.

Uporedo sa teorijskim delom, polaznici su savladavali pojedine karakteristike kroz tumačenje sopstvenog Conduct izveštaja i pregršt praktičnih vežbi i igrica. Atmosfera tokom ova dva dana je bila sjajna, a učesnici su brzo i sa velikim entuzijazmom prošli kroz ceo predviđen trening.

Svi skupa jedva čekamo nastavak druženja na drugom modulu 18. i 19. aprila, kada će polaznici nastaviti da usavršavaju svoje veštine kroz tumačenje Conduct izveštaja i pisanje preporuka za rad, za dve osobe iz svog poslovnog okruženja.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.