Održan Modul I sertifikacije za INSPIRE Experts IV grupa

saznajte više
 

Održan Modul I sertifikacije za INSPIRE Experts IV grupa

Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo vest, da je  2. i 3. novembra u Beogradu, IV grupa polaznika uspešno prošla kroz prvi modul sertifikacije za INSPIRE Experts.

Prvi sertifikacioni modul je osmišljen i organizovan tako da polaznici uče da prepoznaju 24 karakteristike koje svaka osoba nosi u sebi, a koje iskazuje načinom na koji komunicira. Pored toga, tokom prvog sertifkacionog modula polaznici su učili i o tome kako vrednosti utiču na odluke i ponašanje neke osobe, šta usmerava osobu i na koji način postiže neki svoj cilj.

Polaznici su detaljno prošli kroz svaku karakteristiku na sopstvenom primeru tj kroz svoj INSPIRE Conduct izveštaj. U razumevanju i savladavanju svake od njih im je od pomoći bio i pregršt primera, koje je tokom ova dva dana iz svoje dugogodišnje prakse delio Miloš Tomanović, INSPIRE instruktor.

Kao pripremu za drugi modul, polaznici treba da pronađu dve osobe u svom poslovnom okruženju koje će da testiraju i na čijim INSPIRE Conduct izveštajima će se dalje usavršavati tokom modula II, 30. novembra i 1. decembra.

Atmosfera tokom ova dva dana je bila sjajna, a učesnici su brzo i sa velikim entuzijazmom prošli kroz sve predviđene vežbe, tako da svi skupa jedva čekamo nastavak druženja na idućem modulu.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.