Održan drugi modul Inspire sertifikacije

saznajte više
 

“Odbrana” Absolute izveštaja

Pošto su uslovi vremena u kome živimo odredili da je najzdravije raditi u malim grupama, drugi modul  Inspire sertifikacije, koji je održan uživo, bio je namenski ograničen na svega nekoliko polaznica. Miloš Tomanović i Lina Rabi, naši Inspire instruktori, ovom prilikom su prepoznali potencijal za kvalitetniji rad i primerima iz prakse oživeli proces pisanja Conduct izveštaja.

Učesnice VI grupe sertifikacije, ovog puta su se okupile u Beogradu, u konferencijskoj sali hotela Trim, gde su dan započele dobrom kafom i slikovitim podsetnikom na osnovnih dvadeset karakteristika o kojima su učile na prethodnom modulu. U ovom dvodnevnom treningu na realnim primerima su spoznale šta nam sve ukrštanje karakteristika govori o ispitaniku. Počevši od posmatranje osobe kroz sedam menadžerskih karakteristika, preko njenog načina delegiranja, stepena konfliktnosti, pa sve do toga šta je može motivisati da bude bolja, uspešnija i zadovoljnija na radnom mestu.

 

 

Na kraju modula, učesnice su uspešno „odbranile“ Absolute izveštaje koje su izradile, prezentovanjem istih pred pomenutom, izrazito malom, publikom. Ističući konkretne preporuke za rad sa testiranom osobom, načinom davanja feedback-a, ophođenjem za vreme sastanka i detaljnijim primerima kako aktivirati „motivatore“ stekle su pravo na Inspire sertifikat, koji im je uručen na kraju drugog dana.

Komentari učesnica VI grupe sertifikacije:

„Začuđujuće je koliko elemenata izveštaj pokriva i zaista daje jednu kompletnu sliku na kraju“

„Kako se sada izboriti sa time da ne želiš da znaš Inspire  izveštaj svake osobe sa kojom redovno sarađuješ“

„Prvog dana mi je praćenje kompetencija kroz test delovalo lagano, ali danas kada smo počeli sa ukrštanjem istih, shvatila sam koliko je zapravo kompleksan i koliko stvari je potrebno pratiti paralelno da bi se izveo zaključak“

Vidimo brzo na sledećoj sertifikaciji!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.