Najava INSPIRE događaja do kraja godine

saznajte više
 

Najava INSPIRE događaja do kraja godine

Sezona godišnjih odmora je iza nas, uveliko smo se vratili u školske klupe i redovan ritam rada, a pred nama je još jedna sezona u kojoj nastavljamo da aktivno radimo na kreiranju i širenju INSPIRE Happiness At Work  atmosfere i energije.

Prvi događaj koji organizujemo u tu svrhu jeste okupljanje INSPIRE Experata 20. septembra u Beogradu, na kome ćemo predstaviti novi set proizvoda u okviru INSPIRE porodice – četiri treninga iz oblasti komunikacije i liderstva. Radi se o posebno osmišljenim treninzima i vežbama, čiji se konkretan sadržaj i vežbe prilagođavaju rezultatima INSPIRE Conduct izveštaja učesnika treninga. Pored predstavljanja pomenutih treninga, iskoristićemo priliku da sa ostalim INSPIRE Experima razmenimo dobre prakse i iskustva o primeni INSPIRE Happiness At Work u različitim kompanijama i poslovnim situacijama. Za kraj ovog okupljanja smo predvideli i da se malo zabavimo i družimo uz prikladno posluženje.

U oktobru nas očekuje još jedan zanimljiv događaj, a radi se o HR4IT konferenciji koja se održava 11. oktobra u hotelu „Crystal“ u Beogradu. Na ovom događaju će vodeći HR menadžeri i IT stručnjaci pokušati da daju autentične odgovore i preporuke na gorući problem fluktuacije IT kadra u kompanijama iz različitih branši. U ime INSPIRE tima, na konferenciji će INSPIRE Expert Lina Rabi govoriti o tome kako na poslu ostvariti „Happiness at work“ atmosferu i okruženje, a Miloš Tomanović, INSPIRE Expert i instruktor, će moderirati panel na temu „Iz IT ugla“ u okviru koga će kao sagovornike imati predstavnike iz nekoliko IT kompanija.

U novembru ćemo poželeti dobrodošlicu VI grupi polaznika INSPIRE sertifikacije, koja će 14. i 15. novembra proći kroz Modul I. Na ovom modulu će polaznici imati prilku da nauče da prepoznaju 24 karakteristike koje svaka osoba nosi u sebi i iskazuje je svojim izražavanjem, koje su karakteristike dobrih komunikatora, šta čini osobu spremnom na odgovornost i poslovnu samostalnost, kako se osobe snalaze u timovima i koliko im je potrebno individualnosti kao išta su osnovni motivi za rad prisutni kod bilo koje osobe. Modul II je zakazan za 28. i 29. novembar, a polaznici vežbaju i uče kroz 2 urađena Inspire testa osoba iz svog okruženja da analiziraju potencijal i kompetencije po najvažnijim menadžerskim karakteristikama.

Za decembar smo ostavili naš najomiljeniji događaj, a radi se o Novogodišnjoj INSPIRE radionici koja se održava 13. decembra u Beogradu. I ove, kao i prošle godine, okupićemo se da se zajedno osvrnemo na put koji je INSPIRE prešao u 2019. godini i da izdvojimo događaje i osobe koje su obeležile to putovanje. Ovaj događaj je otvorenog tipa, tako da će nam se osim INSPIRE Experata pridružiti i svi oni koji bi voleli da se bliže upoznaju sa INSPIRE Happines At Work pristupom, sertifikacijom, izveštajima, treninzima i ekipom.

Pred nama je inspirativan i uzbudljiv period, a ceo INSPIRE tim sa radošću očekuje predstojeće susrete sa postojećim i budućim članovima INSPIRE Happiness At Work porodice. U slučaju da i vi želite da nam se pridružite na nekom od pomenutih događaja, slobodno nam pišite na mejl ili nas pozovite na +381 64 1474 472.

Vidimo se uskoro!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.