[najava događaja] U susret prvom HR4IT klubu 11. oktobra u Beogradu

saznajte više
 

[najava događaja] U susret prvom HR4IT klubu 11. oktobra u Beogradu

Svedoci smo brzih promena trendova i izrazitog razvoja IT industrije. Razvoj po sebi donosi brojne benefite za čovečanstvo, ali i izazove. Jedan od izazova se oslikava u oblasti HR – veliki broj HR stručnjaka se suočava sa ozbiljnim zadatkom i puno pitanja:

Kako smanjiti fluktuaciju zaposlenih u IT industriji?

Kako fluktuacija zaposlenih utiče na realizaciju tekućih projekata?

Zašto IT stručnjaci menjaju posao?

Sa kojim izazovima se suočavaju IT stručnjaci, a sa kojim HR menadžeri?

Odgovore na ova pitanja daće nam vodeći HR menadžeri i IT konsultanti na prvom HR4IT klubu 11. oktobra u Beogradu. Tokom kluba biće reči o tome:

  • Kako promena organizacione klime može da smanji fluktuaciju zaposlenih
  • Kako atmosfera “Happiness at Work” može da utiče na motivaciju i angažovanost ljudi
  • kako BitAliansa, asocijacija sastavljena od 2800 stručnjaka iz 58 najvećih IT kompanija u BiH, rešava identifikovane probleme i izazove u IT industriji

Na klubu će predstavnici vodećih IT kompanija iz regiona podeliti svoje dobre primere iz prakse, a u okviru panela učesnici će imati prilike da čuju iz prve ruke kako se kompanije bore sa sve većim izazovom da pronađu i zadrže IT stručnjake.

Prvi HR4IT klub će se održati u hotelu Crystal, a takođe će postojati i mogućnost onlajn praćenja za one koji ne mogu uživo da prisustvuju ovom događaju.

U slučaju da želite da saznate više o HR4IT klubu, pišite nam na mejl ili nas kontaktirajte putem telefona +381 64 147 4472.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.