[najava događaja] Sertifikacija za INSPIRE Experts V grupe počinje 5.4.2019. u Beogradu

saznajte više
 

[najava događaja] Sertifikacija za INSPIRE Experts V grupe počinje 5.4.2019. u Beogradu

Zašto se većina kompanija, bez obzira na veličinu i oblast poslovanja, bori sa niskom motivacijom i angažovanošću svojih zaposlenih? Šta je potrebno za izgradnju visoko angažovanih timova i pojedinaca, motivisanih za rad (bez obzira na novac)?

Zaposleni su sve važniji resurs modernih kompanija, a dosadašnji načini vođenja ljudi i timova imaju sve manje uspeha. Zato sve više kompanija postavlja sebi pitanje kako da motiviše i vodi svoje ljude, a da oni dugoročno budu zadovoljni, lojalni i postižu bolje rezultate.

Uz INSPIRE na brz i pouzdan način dolazite do odgovora na pitanje šta je inspiracija/motivacija za svakog od zaposlenih i do konkretnih preporuka za njegovo vođenje i razvoj.

Sertifikacija za INSPIRE Experte počinje 5. aprila u Beogradu, a sastoji se iz dva modula:

  • Modul 1 – Procena potencijala i kompetencija – 5. i 6.4.2019.
  • Modul 2 – Analiza testa potencijala i kompetencija i kreiranje preporuka za rad – 18. i 19.4.2019.

Trening drže INSPIRE instruktor Miloš Tomanović i i INSPIRE Expert Lina Rabi, a obavlja se putem predavanja, vežbi, pitanja i diskusija.

Svaki polaznik dobija urađen svoj lični INSPIRE izveštaj sa 24 karakteristike, na kome zajedno sa instruktorom detaljno analizira svoje karakteristike i kompetencije, i prepoznaje svoje unutrašnje motivatore.            

Više informacija o treningu za INSPIRE Experts možete da dobijete putem telefona +381 64 147 4472, putem mejla ili preko sajta.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.