[najava događaja] Novogodišnja radionica 13. decembra u Beogradu

saznajte više
 

[najava događaja] Novogodišnja radionica 13. decembra u Beogradu

Još par nedelja i pozdravićemo se sa 2018. godinom. Iako na trenutke imamo osećaj kao da je ovih prethodnih jedanaest meseci proletelo, kad se osvrnemo unazad, shvatimo da smo puno radili i postigli ove godine.

Neki od događaja su nam posebno dragi i obeležili su ovu godinu: u maju smo iznedrili treću grupu INSPIRE Experts, u junu smo održali prvu “Happiness at work” radionicu, u oktobru je usledila i druga radionica “Kako stvoriti atmosferu Happiness at work”, a do kraja novembra dočekaćemo i četvrtu grupu INSPIRE Experts.

Pored ovoga smo još i održali desetine sastanaka sa HR menadžerima, napravili stotinak INSPIRE izveštaja i održali nekoliko inhouse treninga zasnovanih na INSPIRE-u.

Zahvalni smo na poverenju koje ste nam ukazali, a u duhu praznika koji nam dolaze, voleli bismo da sa vama ispratimo ovu 2018. godinu na Novogodišnjoj radionici 13. decembra u Beogradu.

Na radionici ćemo okupiti sve naše INSPIRE Experte, sve one koji su zainteresovani da to postanu ubuduće i sve one koji bi voleli da na neki način počnu da koriste INSPIRE u svom poslovnom i privatnom životu.

Više detalja o radionici možete pronaći na: Novogodišnja INSPIRE Happiness at work radionica 13. decembar – od 15 do 19 časova – Beograd.

Vidimo se!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.