[najava događaja] INSPIRE slavi emocije

saznajte više
 

[najava događaja] INSPIRE slavi emocije

Možda nekada i ne možemo da objasnimo šta nam se dešava ali osećamo neku snagu koja nas pokreće i kao nevidljiva sila čini da pravimo izbore. Emocionalno inteligentna osoba je sposobna da prepozna, razume i prenese svoje emocije tako što bira način na koji razmišlja i kako se ponaša što svakoj osobi pomaže da formira našu svoju sreću u privatnom i poslovnom okruženju.

Reč emocija potiče od latinske reči movere i njeno značenje je pokrenuti se ili kretanje. I to kretanje ka spolja.

Kao svesna mentalna reakcija subjektivnog doživljaja, usmerena na nekoga ili nešto a praćena nekim promenama u ponašanju (i telu) čemu emocije služe u današenjem vremenu i da li imaju ikakve veze sa našim poslom?  

Na ova pitanja će nam tri izuzetne dame ponuditi razne odgovore na našoj proslavi 13. decembra 2019. godine. Naši dragi INSPIRE Experti, klijenti i prijatelji INSPIRE-a, u opuštenoj atmosferi imaće priliku da čuju tri kratke i sjajne prezentacije:

  • Svetlane Mirković Borčić (Head of Consulting Services @ Sine Linea) koja će nam predstaviti “Da li je moguće razdvojiti posao i emocije?”  
  • Line Rabi (INSPIRE Instruktora i TA psihoterapeuta) koja će nam se predstaviti kroz “INSPIRE Emotional intelligence”
  • Nine Kostić (HR Direktorke ETG grupe) sa prezentacijom na temu “Šta nam emocije NE govore”

Radujemo se ovoj prilici na kojoj ćemo se družiti sa divnim ljudima koji nas okružuju, i sa kojima ćemo zajedno kroz razmenu dobre energije i lepih emocija ispratiti 2019. godinu!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.