Održan prvi online modul Inspire sertifikacije

saznajte više
 

Inspire sertifikacija – online modul

Hrabro i u skladu sa vremenom u kome živimo, preselili smo se u oblak na par dana kako bi održali prvi online Modul Inspire treninga. Miloš Tomanović i Lina Rabi, naši Inspire instruktori, upustili su se u borbu sa mikrofonom, kamerom i ostalim online alatima, kako bi svojom izvrsnom energijom učinili da ovaj trening proteče kao da je bio uživo.

Učesnice VI grupe sertifikacije, iako na različitim geografskim lokacijama u Srbiji i Bosni, imale su priliku da se predstave, upoznaju svoje karakteristike i na interaktivan način procene karakteristike drugih učesnica uz korigovanje pojedinih odstupanja u „čitanju“ od strane instruktora. Kroz različit set pitanja, praćenje odgovora sagovornika i neverbalne komunikacije, učesnice su mogle da „provere“ i usaglašenost rezultata testa sa „dodatnom procenom“ karakteristika kroz intervju.

 

 

Komentari učesnica VI grupe sertifikacije:

„Ovo je jedan od najmanje osuđujućih testova sa kojim sam se do sada srela“

„Super je što test nije finalan i rezultati se mogu promeniti kroz par godina. Jasno nam govori gde smo i da ako želimo možemo da radimo na tome da nešto promenimo“

„Mislim da je odlično što test poručuje da ne postoje dobre i loše karakteristike, već karakteristike koje su savršene za jedan ili drugi tip posla“

Vidimo uskoro na drugom modulu sertifikacije, ovog puta uživo!

Vaš INSPIRE tim    

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.