INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu – peta grupa

saznajte više
 

INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu – peta grupa

Inspire tim sa radošću predstavlja petu grupu INSPIRE Experts!

18. i 19. aprila u Beogradu održan je drugi sertifikacioni modul, uz fenomenalnu atmosferu, međusobnu razmenu primera iz prakse i puno zabave. 

Kao pripremu za drugi modul, polaznici su imali zadatak da iz svog poslovnog okruženja izaberu dve osobe i testiraju ih uz pomoć INSPIRE alata. Na osnovu dobijenih rezultata, a uz pomoć trenera Miloša i Line, tokom dva dana su polaznici vežbali pisanje Absolute izveštaja, koji predstavlja svojevrsno “uputstvo” za rad sa testiranom osobom.

Absolute izveštaj između ostalog u svom završnom delu sadrži konkretne preporuke, koje treba da posluže tome da se posao i poslovno okruženje u meri u kojoj je to moguće prilagode testiranoj osobi, i na taj način stave u funkciju posla njene najjače karakteristike i iz nje izvuče maksimalan potencijal.

Napisane Absolute izveštaje su polaznici na kraju međusobno prezentovali, nakon čega je usledila i dodela INSPIRE sertifikata.

Iako je tokom svake sertifikacije atmosfera sjajna i vedra, ovaj put je grupa polaznika svojom energijom i entuzijazmom prevazišla sva naša očekivanja, na čemu smo im posebno zahvalni.

Novim INSPIRE Experts čestitamo od srca i želimo puno poslovnih i privatnih uspeha uz INSPIRE – Happiness at work!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.