INSPIRE Experts - Sertifikacioni trening u Beogradu – Modul I – prva grupa

saznajte više
 

INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu – Modul I – prva grupa

U Beogradu je u sjajnoj atmosferi održan prvi deo sertifikacionog treninga, za Inspire eksperte!

Cilj programa je, da se stručno obuče osobe za tumačenje ovog menadžerskog alata. Trening je vodio Miloš Tomanović sertifikovani Inspire Instruktor sa dugogodišnjim iskustvom u regionu jugoistočne Evrope za tumačenje i korišćenje rezultata Inspire metodologije.

Prva sertifikaciona grupa je u dvodnevnom radu na prvom modulu za licencu Inspire analitičara naučila metodologiju prepoznavanja i predviđanja ponašanja osobe, mogućnosti kako mogu da koriste rezultate testiranja i kako da prepoznaju šta kod drugih osoba prepovlađuje kao stil rada, za šta imaju kompetencije. I uz sve ovo predviđaju za koje poslovne pozicije su osobe spremne i daju najbolje rezultate – usklađivanje zahteva radnog mesta sa kompetencijama osobe.

Kroz veliki broj vežbi Inspire analitičari su odmah videli i probali upotrebnu vrednost poznavanja metodologije, otkrivajući kroz razgovore sa različitim osobama, kakve su karakteristike i kako kroz rečnik izražavanja prepoznavati obrasce ponašanja koji će se pojaviti u radu. Svaka osoba je jedinstvena, to je osnovni moto Inspire metodologije širenja sreće u poslu.

Utisci polaznika sa modula Inspire analitičar su bili fantastični! Kako sami kažu prevaziđenja su očekivanja u efikasnosti alata i prepoznavanja šta su unutrašnji pokretači i motivatori pojedinačne osobe koja uradi testiranje jer svaki obrazac ponašanja i jeste motivator kada imamo mogućnosti da baš na taj ustaljeni način i radimo.

Svim učesnicima želimo da kroz dalji rad i život inspirišu druge i stvaraju sreću na poslu!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.