INSPIRE Experts - Sertifikacioni trening u Beogradu - druga grupa

saznajte više
 

INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu- druga grupa

Inspire tim sa ponosom predstavlja drugu grupu INSPIRE EXPERTS!

Dva modula, četiri dana, individualan supervizijski sastanak sa instruktorom, “role play’’ vežbe, tumačenje Conduct testa i pisanje uputstva za rukovođenje deluju kao zahtevna edukacija.

Uz dobru atmosferu, pozitivne učesnike, kreativne savete, interesantne primere iz prakse i puno zabave, naši učesnici su bili inspirisani, da ne samo nauče o INSPIRE metodologiji, već i aktivno vežbaju analiziranje pojedinačnih karakteristika, prepoznavanje kompetencija, i pisanje Inspire Absolute Personal Report (Lični izveštaj) sa konkretnim i primenjivim uputstvima: Kako najbolje motivisati zaposlene u njihovom poslovnom okruženju?!

Druga grupa Inspire Eksperata je bila sastavljena od različitih ali veoma sličnih osoba (pojedini sa HR iskustvom, početnici u rukovođenju tima, psiholozi, koordinator projekata i vaspitač) koji su kroz interaktivnu komunikaciju i učenje sa instruktorom Milošem Tomanović stekli zvanje INSPIRE EXPERT!

Čestitamo im od srca i želimo puno poslovnih i privatnih uspeha uz INSPIRE – Happiness at work!

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.