INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu – četvrta grupa

saznajte više
 

INSPIRE Experts – Sertifikacioni trening u Beogradu – četvrta grupa

Inspire tim sa ponosom predstavlja četvrtu grupu INSPIRE Experts!

30. novembra i 1. decembra u Beogradu je uspešno održan drugi sertifikacioni modul za INSPIRE Experts, a INSPIRE porodica je bogatija za još pet novih stručnjaka iz oblasti rada i komunikacije sa ljudima.

Tokom dva dana, polaznici su uz pomoć INSPIRE instruktora Miloša Tomanovića analizirali po jedan INSPIRE Conduct izveštaj nekog od svojih kolega ili zaposlenih. Pored toga što su se podsetili svake od 24 karakteristika i protumačili dobijene rezultate, radili su i na ukrštanju pojednih karakteristika i sagledavanju kompetencija testirane osobe za menadžerski posao kroz: planiranje, sprovođenje, delegiranje, fidbek, analizu, kontrolu i spostveni razvoj.

Sva svoja tumačenja i zaključke, polaznici su uobličili u INSPIRE Absolute izveštaj koji prestavlja svojevrsno “uputstvo” za rad sa testiranom osobom. Ovaj lični izveštaj sadrži skonosti osobe za ponašanje u radu, kako je najbolje uklopiti u tim, ima li predispozicija da sagori na poslu, kakve su joj veštine za rešavanje konflikata, šta je inspiriše na poslu kao i konkretne preporuke kako sa tom osobom najbolje raditi da bi pokazala odlične rezultate i angažovanost na poslu.

Novim INSPIRE Experts čestitamo od srca i želimo puno poslovnih i privatnih uspeha uz INSPIRE – Happiness at work!

Ukoliko želite da saznate više o sertifikaciji za INSPIRE Experts, peta generacija počinje u martu 2019. godine.

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.