Inspire Agile

saznajte više
 

Efficient, Competitive & Motivated people in IT companies

U prvoj polovini oktobra, održana su dva specijalizovana treninga na temu “Inspire Agile – Efficient, Competitive & Motivated people in IT companies” za Bit alijansu u Bosni i Hercegovini. Miloš Tomanović i Lina Rabi, naši Inspire instruktori, posebno su prilagodili treninge potrebama IT kompanija iz Alijanse, i kroz dva dvodnevna treninga prezentovali benefite agilnog pristupa u projektnom rukovođenju.

Učesnici su bili sadašnje i potencijalne vođe timova koji su kroz standardni Agilni model rukovođenja projektima naučili na koji način mogu da sprovedu agilni pristup u projektnom rukovođenju, i da osobe u timu tačno dobiju svoje idealne uloge, prihvate ih i daju najbolji učinak.

 

 

Ovom prilikom odgovorili smo na pitanje “Šta je najbolje ponašanje za agilno rukovođenje?”

Na realnim primerima uvežbavali smo ono što se smatra najboljim ponašanjem u agilnom rukovođenju, kroz oblasti:

  • razvojnog rukovođenja,
  • upravljanja promenama,
  • sprečavanja rizika,
  • kontrolisanja vremena,
  • najprihvatljivije komunikacije,
  • i unutrašnje motivacije prema Inspire modelu.

Tokom treninga prezentovan je niz primera i vežbi, koje su polaznici odmah primenjivali na primerima iz realnih poslovnih situacija sa kojima se susreću.

Vaš INSPIRE tim    

Dopadaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mejling listu kako biste jednom mesečno primili naš njuzleter sa svežim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike firmi i menadžere.